Olen Mia Kuusisto

Olen ollut hoitoalalla yli 30 vuotta, ja yli 20 v olen tehnyt kuntouttavaa neurologista hoitotyötä. Nykyään en enään tee hoitotyötä juuri ollenkaan, kokonaisvaltainen hyvinvointi liikunnan ja Positiivisen psykologian kanssa vie suurimman osan ajastani. Olen tehnyt myös yrittäjänä kotisairaanhoitotyötä eri tavoin.

Olen ryhmäliikunnan ohjaaja lajeina lisenssilajit Zumba, Nia ja Mindful Body. Ohjaan myös omia ryhmäliikuntatunteja kuten esimerkiksi Treenimix, Vahva ja vakaa, Ukkojumppa sekä Wellness-mix.

Olen myös koulutukseltani Kosmetologi kiinnostuksen kohteena luonnonkosmetiikka ja ihonhoito. Minulla on ollut ennen ryhmäliikuntatunteja hoitola Turussa, jossa erikoistuin luonnonmukaiseen ihonhoitoon, ja Maskeeraajana sekä Valokuvaajana tein usein koko päivän kestäviä hääkeikkoja Turussa ja lähikunnissa. Meikkasin morsiamen ja kaasot, sekä tein kampaukset ja valokuvasin kirkosta hääpaikkaan. Kuvasin myös paljon muotokuvia lapsista senioreihin. Usein on käynyt niin, että harrastuksistani on tullut työni. Niin kävi sitten 2011 kun aloitin Nia- ohjaajana, ja sitten tuli kuvioihin Zumba ja Mindful Body. Sitten se olikin menoa, ja liikunnasta tuli työni. Aikamoiset vuodet takana on ollut, kun olen muuttanut liiketoimintaa kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lisäksi ohjaan myös opistoilla liikuntaa Turussa ja lähikunnissa. Ohjaan seuraavissa opistoissa ryhmäliikuntaa ja pidän Positiivisen psykologian kursseja ja luentoja: Turun Suomenkielinen Työväenopisto, Paimion opisto, Raisio-opisto, Kaarinan kansalaisopisto ja Saariston Kombi (Parainen).

Lisäksi olen myös Merkonomi, eli olen suorittanut liiketalouden perustutkinnon. Tämä koulutus näkyy palveluissani Henkilökohtaisessa valmennuksessa, joka alkaa tammikuussa 2020. Voin ohjata asiakasta valmennuksessa kohti taloudellista hyvinvointia, ja ohjata henkilökohtaisen talouden managerointia ja budjetointia. Esimerkiksi osana tavoitteiden saavuttamisessa, tai tavoitteena valmennuksessa.

Olen myös Positiivisen psykologian asiantuntija, ja olen suorittanut Positive Psychology Practioner-koulutuksen ammatillisena lisäkoulutuksena. Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, tieteenala joka keskittyy pitkäkestoiseen hyvinvointiin. Sen osa-aluieta ovat positiiviset tunteet, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen (päämäärä ja tavoitteet) ja elinvoimaisuus (uni, liikunta ja ravinto)

Psykologia on aina minua kiinnostanut paljon, ihmisen mieli ja toiminta on ollut minun suuri intohimoni läpi elämän. Myös perinteinen psykologia on kiinnostanut, ja olen aihetta opiskellut vuosien aikana paljon. Mutta suurin intohimoni liittyy kuitenkin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ihminen on kiehtova kokonaisuus.

Olen siis tehnyt aina hyvin ihmisläheistä työtä, se on ollut minulle aina tärkeää! Lisäksi rakastan käyttää luovuutta ja oppia uutta. Suurin osa mun palveluista yrittäjänä on kuitenkin aina lähtenyt asiakkaiden tarpeista ja toivomuksista. Siitä olen kovin kiitollinen, ja pidän arvokkaana asiana aina mielessä!

Toimin tällä hetkellä Turussa ja lähikunnissa. Valmennus ja verkkokurssit on mahdollista suorittaa paikasta rippumatta.

Olen syntynyt Ruotsissa, ja puhun äidinkielenä myös ruotsia sujuvasti. Jag betjänar även på svenska!

Australiassa olen myös asunut nuorena aikuisena. I also serve in english!