Liikuntatunnit

MINDFUL BODY (lisenssilaji)

Tunti opettaa tulkitsemaan oman kehon viestejä, tunnistamaan kireyksiä, kiputiloja ja heikkouksia sekä sitä kuinka näitä voi kehittää ja omaa olotilaa parantaa.

Alkulämmittely voitelee niveliä, parantaa kudosten verenkiertoa sekä hapensaantia ja avaa kehon liikeratoja.

Tasapaino-, kehonhallinta-, sekä pilatesosiot vahvistavat kehon syviä lihaksia ja niiden hallintaa tukien hyvää, avonaista ryhtiä ja vahvaa kehoa.

Rentouttava musiikki, hengitykseen keskittyminen ja hetkeen pysähtyminen auttavat vähentämään stressiä ja rentouttamaan kehon lisäksi mieltä.

Tutustu tästä Mindful Body-sivustoon!

TREENI-MIX (itse kehittämä tunti)

Innostava ja monipuolinen kuntoliikunta kaikenikäisille ja kuntoisille naisille ja miehille Mian tapaan. Alkulämmittelyn jälkeen lihaskuntoa ja kestävyyttä parantavaa treeniä monipuolisesti ja lopuksi venyttelyä ja rentoutumista.

Vaikutteita esimerkiksi joogasta, tai chista ja mindfulness-harjoituksista. Eri teematunneilla voi olla myös esim. keppi- ja pallojumppaa, omilla välineillä, mutta harjoitukset voi tehdä myös ilman. Tunnin voi soveltaa itselle sopivaksi, harjoitukset voi tehdä erittäin tehokkaasti tai kevyemmin.

WELLNESS-mix (itse  kehittämä tunti)

Wellness-mix tunti on kaikille sopiva hyvänolon tunti jossa vaikutteita joogasta, pilateksesta ja mindfulness -harjoituksista.

Tunnilla alkulämmittelyn jälkeen erilaisia venytys-, rentoutoutus-,meditaatio- ja hengitysharjoituksia ihanan musiikin kanssa.

Sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja tunti on erinomainen stressinpoistaja ja kehonhuoltoa sisältävä monipuolinen tunti.