Liikuntatunnit

NIA (lisenssilaji)

Nia tanssi on ihastuttava fuusiolaji missä vaikutteita eri tanssilajeista, kamppailulajeista ja rentoutustekniikoista. Tunti sopii kaikille ja Nia yhdistää valloittavalla tavalla itämaisten ja länsimaisten lajien elementtejä ja energiaa. Nia tarjoaa turvallisen ja hauskan luovuutta lisäävän liikuntamuodon ja se toimii myös erinomaisena stressinpoistajana. 

Tutustu tästä Nia-ohjaajani sivustoon!

ZUMBA (lisenssilaji)

Zumba on tanssiliikunnan kestosuosikki ja maailmalla erittäin suosittu fitness-ohjelma edelleen. Tunnin musiikki perustuu pääosin latinalaisvaikutteisiin tansseihin esim. salsa, merengue, cumbia ja reggaeton, jotka ovat Zumba-tunnilla aina mukana. Zumba on helppoa, hauskaa ja hikistä kaikenikäisille ja -kuntoisille aikuisille. Zumban oman musiikin lisäksi saadaan party-tunnelma helposti myös muilla maailmanrytmeillä kuten bollywood, belly dance, flamenco, samba jne. 

Tutustu tästä Zumba-ohjaajani sivustoon!

MINDFUL BODY (lisenssilaji)

Tunti opettaa tulkitsemaan oman kehon viestejä, tunnistamaan kireyksiä, kiputiloja ja heikkouksia sekä sitä kuinka näitä voi kehittää ja omaa olotilaa parantaa.

Alkulämmittely voitelee niveliä, parantaa kudosten verenkiertoa sekä hapensaantia ja avaa kehon liikeratoja.

Tasapaino-, kehonhallinta-, sekä pilatesosiot vahvistavat kehon syviä lihaksia ja niiden hallintaa tukien hyvää, avonaista ryhtiä ja vahvaa kehoa.

Rentouttava musiikki, hengitykseen keskittyminen ja hetkeen pysähtyminen auttavat vähentämään stressiä ja rentouttamaan kehon lisäksi mieltä.

Tutustu tästä Mindful Body-sivustoon!

TREENI-MIX (itse kehittämä tunti)

Innostava ja monipuolinen kuntoliikunta kaikenikäisille ja kuntoisille naisille ja miehille Mian tapaan. Alkulämmittelyn jälkeen lihaskuntoa ja kestävyyttä parantavaa treeniä monipuolisesti ja lopuksi venyttelyä ja rentoutumista.

Vaikutteita esimerkiksi joogasta, tai chista ja mindfulness-harjoituksista. Eri teematunneilla voi olla myös esim. keppi- ja pallojumppaa, omilla välineillä, mutta harjoitukset voi tehdä myös ilman. Tunnin voi soveltaa itselle sopivaksi, harjoitukset voi tehdä erittäin tehokkaasti tai kevyemmin.

WELLNESS-mix (itse  kehittämä tunti)

Wellness-mix tunti on kaikille sopiva hyvänolon tunti jossa vaikutteita joogasta, pilateksesta ja mindfulness -harjoituksista.

Tunnilla alkulämmittelyn jälkeen erilaisia venytys-, rentoutoutus-,meditaatio- ja hengitysharjoituksia ihanan musiikin kanssa.

Sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja tunti on erinomainen stressinpoistaja ja kehonhuoltoa sisältävä monipuolinen tunti.

MUUTA:

HYVÄN OLON JUMPPA- itse kehittämä tunti räätälöity Raisio-opistolle

VAHVA JA VAKAA- Ise kehittämä tunti räätälöity Saariston Kombille, Parainen

UKKOJUMPPA- Itse kehittämä tunti räätälöity Saariston Kombille, Parainen

PAIKAT MISSÄ OHJAAN TUNTEJA YRITYSTUNTIEN LISÄKSI:

Turun Suomenkielinen Työväenopisto, Paimion opisto, Raisio-opisto, Kaarinan kansalaisopisto, Saariston Kombi,Parainen